Енергія Львів - Локомотив Харків. Анонс

04 лютого 2017 10:05

Енергія Львів - Локомотив Харків. Анонс

Екстра-ліга - чемпіонат України з футзалу. МФК Локомотив Харків

У найближчі вихідні наш футзал повертається до своїх звичних турбот, а пов'язані вони з регулярним чемпіонатом Екстра-ліги, де зі своєю найближчою перспективою визначся вже два клуби. Київський «ХІТ» ще 14 січня, після перемоги над «Соколом», застовпив за собою перше місце в регулярному чемпіонаті. Тим часом, чорноморський «Uni-Laman», поступившись рівненському «Кардиналу» в першому матчі 15-го туру, що проходив ще до епохальних матчів Україна - Іспанія, остаточно втратив навіть теоретичні шанси на участь в плей-офф.

Для інших же клубів гаряча пора регулярки тільки починається. Кожен з чотирьох матчів 15-го туру, які пройдуть в суботу та неділю, по-своєму привабливий, зі своєю підосновою, але все ж на статус центрального більш інших потягне матч у Львові, де в третій раз в сезоні один проти одного зіграють «Енергія »і« Локомотив », дві кращі команди минулого сезону.

Але, перш за все, хотілося б сказати величезне спасибі тим хлопцям з цих двох команд, які грали проти збірної Іспанії, і продемонстрували не тільки високу майстерність, а й справжню мужність. Микола Грицина, Михайло Грицина, Микола Білоцерківець, Дмитро Бондар, Дмитро Сорокін 28 і 29 січня залишили на майданчику київського Палацу спорту все, що у них було на той момент, і билися за український футзал на всі 100, не дивлячись на ті проблеми, які у них були з фізичним станом. Хтось був не зовсім здоровий до гри, але все одно рвався в бій, комусь діставалося вже по ходу матчів, але всі були мужиками. Відзначимо і Дмитра Литвиненка, якому не довелося вийти на майданчик - таким було рішення головного тренера, і його потрібно приймати спокійно і професійно. Але і він, напевно, був у стані сильного напруги, перебуваючи поруч з подіями. Адже будь-який футболіст скаже, коли йому складніше - або самому бути в гущі гри, або спостерігати зі сторони.

При всій своїй турнірній важливості майбутній в Палаці спорту «Галичина» матч що для «Енергії», що для «Локомотива» буде «одним з», незалежно від його результату. Зрозуміло, що переможний результат посприяє більш високій позиції за підсумком регулярного чемпіонату, але хіба вона щось зможе гарантувати в плей-офф, коли в ньому буде суперник під силу тобі практично рівний, а своя майданчик - це фактор «за» або «проти », ще те питання. Можна було б як інтриги притягнути за вуха тему минулорічного протистояння «енергетиків» і «залізничників» у фіналі плей-офф. Але реванш, мабуть, зараз актуальніше мотиватор якраз для команди Валерія Легчанова, яка поступилася «Локомотиву» і в матчі за Суперкубок України, і в першому колі в Харкові, причому, не забивши при цьому жодного м'яча.

4 лютого, четвер
«Енергія» (Львів) - «Локомотив» (Харків)
Львів. Палац спорту «Галичина». 14.00




Новини в тему

17 лютого 2024
На Харківщині відбувся дитячий турнір з міні-футболу "Юні та незламні"
17 листопада 2023
У Харкові відбувся студентський турнір з футзалу
16 листопада 2023
У Харкові пройдуть спортивні студентські турніри з футзалу і баскетболу
24 травня 2023
У Харкові нагородили срібних призерів Кубку України U-17 з футзалу
22 травня 2023
МСК "Харків" – срібний призер Кубку України U-17 з футзалу
21 лютого 2023
МСК “Харків” здобув чергову перемогу в ЧУ з футзалу
24 cічня 2023
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Києва
23 листопада 2022
Харківські комунальники виграли Кубок Героїв Харкова з футзалу
14 листопада 2022
МСК “Харків” знову впевнено обіграв “Рятувальник” із Ромнів
26 вересня 2022
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Ромнів
Інформаційні платформи