Відбувся Чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні

02 лютого 2015 17:03

Згідно з календарним планом спортивно-масових заходів на 2015 рік у місті Суми з 26 по 30 січня в легкоатлетичному манежі «Олімпійський» Української академії банківської справи відбувся Чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів. У змаганнях взяли участь більше 200 спортсменів з 8 областей України (Харківська, Львівська, Чернівецька, Херсонська, Сумська, Рівненська, Одеська, Черкаська), а також з м.Києва, які змагалися у класичному і блочному луках.
Чемпіоном України в найпрестижнішій категорії серед чоловіків (класичний лук) став Харків'янин Антон Ладиков, який у фіналі «обстреляв» з рахунком 6: 2 представника Львівської області Георгія Іваницького. Також серед юніорок (блочний лук) бронзу в скарбничку Харківської області завоювала Олена Борисенко, тим самим відібравшись на Чемпіонат Європи зі стрільби з лука серед дорослих та юніорів, який пройде в кінці лютого в Словенії.

У командних змаганнях срібло завоювала жіноча команда Харківської області - 1 (Бережна Тетяна, Павличенко Дар'я, Коваль Вікторія), поступившись у перестрілці фіналу лише 1 очко (30:29) представницям Львівської області. Перша чоловіча команда Харківської області (Рубан Віктор, Сердюк Олександр, Ловчіков Дмитро) завоювала бронзу.

Також срібло завоювала команда Харківської області у категорії блочного лука серед чоловіків (Дорошенко Юрій, Соколов Олександр, Мильченко Микита), а бронзу - юніорська жіноча команда Харківської області (Гарамова Римма, Волобуєва Анастасія, Мазорчук Катерина).




Новини в тему

03 листопада 2021
Харківська лучниця – віце-чемпіонка всеукраїнського турніру
07 жовтня 2020
Харківські лучники повернулися з перемогами з фіналу Кубка України
28 вересня 2020
Харківські кадети — віце-чемпіони України зі стрільби з лука
12 вересня 2020
У парку Горького відбувся спортивний ярмарок (ФОТО)
06 вересня 2020
Харківські лучники стали призерами чемпіонату України
22 серпня 2020
Визначилися переможці чемпіонату Харківської області зі стрільби з лука
20 серпня 2020
Обери собі спорт на Спортивному ярмарку–2020
05 серпня 2020
Віктор Рубан здобув «срібло» на чемпіонаті України
Інформаційні платформи