Чемпіон України готується до другого туру ватерпольної національної першості

18 cічня 2017 10:49

Після невеликої різдвяної перерви ватерполісти збірної Харківської області (колишнього «Слобожанця»)  відновили підготовку  до чемпіонату України серед чоловіків. Другий тур ватерпольної національної першості стартує з 2 лютого в Маріуполі.

Підопічні Сергія Колточіхіна та СергіяСтоляровадовго не розгойдувались, а розпочали одразу потужно - тренуються щодняпонадтри години.

Кожне тренування  включає біг та розминку в залі, потім вихід на воду, де ватерполісти виконують безліч завдань – вправи на вдосконалення плавальної та ударної технік, відпрацювання техніки пасу, ігрових елементів.  Інколи приходять на заняття і ватерполісти-ветерани, які вже завершили ігрову кар’єру: щоб і самим розім’ятися, і досвід передати  молодому поколінню.

Тренуються  діючі чемпіони України в одному басейні з командою  ХПІ (Харківський Політехнічний інститут), тож  майже кожне тренування завершується контрольними іграми між двома ватерпольними колективами.  До слова, серйозні наміри має і команда ХПІ – у першому турі чемпіонату України вони зробили вагому заявку на «бронзу», розмістившись на третій сходинці турнірної таблиці.

Головний тренер збірної  Харківської області Сергій Колточіхін задоволений таким початком тренувального процесу .

Текст і фото Наталії Васьо, прес-служба збірної Харківської обл.




Інформаційні платформи