Битва корпорацій III. Міні-футбольний марафон

18 жовтня 2017 12:47

Уїк-енд у середині жовтня в календарі "Битви корпорацій" спочатку був заброньований під міні-футбольний етап. Таким чином, вранці у суботу 24 команди зустрілися віч-на-віч на полях Парку ім. Горького.

Перший день змагань був присвячений груповому раунду, в якому всі учасники були розділені на 6 груп по 4 команди. Дві найсильніші команди з кожної групи виходили на стадію плей-офф безпосередньо. Також до них приєднувалися 4 кращих третє місця.

Так, в 1/8 фіналу зустрілися 16 компаній. В когорту кращих міні-футболістів в цей раз не потрапили Ciklum, SoftServe, FreshLine, NovoAbrasive, Promodo, ArtJoker і G5.

Всі недільні матчі на виліт були непоступливими і яскравими. Очікувані фаворити ХТС, Водоканал і Art Lemon не без зусиль зломили опір своїх суперників ХКБМ, Whitebox і Владар. Зібрана з Дніпра і Харкова команда АЛЛО обіграла JustCoded, Атлант здолав Бісквіт-Шоколад, а ФЕД був сильніше колег з Турбоатома. Самою ж безкомпромісною і рівною парою видалася Галерея - Adidas. Хлопці не змогли забити в основний час і перевели гру в серію пенальті, де холоднокровніше виявилися спортсмени Adidas - 4:3.

У кожній парі чвертьфіналів було забито по чотири голи, що для 20 хвилин ігрового часу дуже чимало. Однак і це не передає всього напруження плей-офф. В кожному поєдинку боротьба велася до останньої хвилини і шальки терезів схилилися на бік переможця лише в самому кінці поєдинку.

Саме ці матчі окреслили список з 4 претендентів на титул. Ними стали ХТС, Водоканал, Adidas і Атлант. Комунальники, як би не намагалися зустрітися у фіналі змагань, все-таки були змушені в очній зустрічі вирішувати, кому претендувати на медалі найвищої проби, а кому посперечатися за бронзу. У дуже напруженому матчі, долю якого вирішив один єдиний м'яч, перемогу святкували хлопці з "Водоканалу".

Однак, незважаючи на те, що саме вони вважалися фаворитами фінальної зустрічі і турніру в цілому, заключний матч пройшов під диктовку їх суперника. Команда "Атлант", яка весь турнір провела рівно і на одному диханні, в півфіналі обіграла Adidas і навіть на цьому не зупинилася. Проявивши чудеса командної гри і тактичної злагодженості, "атлантовци" з рахунком 2: 0 обіграли більш досвідчених суперників!

Ще один фаворит був скинений в паралельному поєдинку. У матчі за третє місце команда Adidas обіграла іменитих футболістів з ХТС, що стало ще одним сюрпризом турніру!

Кращим бомбардиром турніру з 13 м'ячами став Валерій Полупан з Водоканалу, кращим воротарем - Олександр Скиба з Атланта, а приз кращого гравця дістався Єгор Нечміреву з команди Adidas.

Таким чином, III cезон міні-футбольної "Битви корпорацій" знову приніс нам нового чемпіона і відкрив багато цікавих колективів. Таких як команда АЛЛО, які відзначилися не тільки чудовою формою, але і збірною командою з двох міст, що для турніру є унікальним явищем. Більш того, етап міні-футболу підтвердив, що колектив і командна гра набагато важливіше сильних індивідуальностей: Владар, ХКБМ, Whitebox, Credit Agricole, Art Lemon, Just Coded, ФЕД, Альфа-банк, Турбоатом і Adidas, - всі ці колективи запам'яталися злагодженістю і єдиним командним духом.

На черзі у "Битві корпорацій" черговий командний вид спорту. 4 листопада всі учасники отримають шанс битиметься в стрітбол, після якого, ми впевнені, розстановка в турнірній таблиці знову зміниться. Адже "Битва корпорацій III" тільки починається! Усі на битву!




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
05 липня 2020
Визначено переможця завершального етапу «Битви корпорацій»
Інформаційні платформи