Битва корпорацій II. Осінній кубок завершено

20 грудня 2016 11:50

5 етапів, 20 команд і більше 500 учасників. Це всього лише обрані цифри, якими можна охарактеризувати Осінній кубок "Битви корпорацій" сезону 2016/2017.

З вересня по грудень 20 компаній пройшли 5 етапів змагань: гольф, міні-футбол, волейбол, настільний теніс та боулінг. І, варто зазначити, кожен з етапів був по-своєму незабутнім. Гольф запам'ятався важкою погодою і несподіваним тріумфом "айтішників", міні-футбол - потопом на полях і перенесенням ігор на цілий тиждень, волейбол - боротьбою дебютантів з ветеранами турніру, настільний теніс - фантастичним рівнем практично кожного зі спортсменів, боулінг - дружньою атмосферою і передчуттям новорічних свят.

Самих приємних слів гідні новачки "Битви корпорацій". В першу чергу, команда "Zotti". Дуже дружна команда, коником якої, здавалося був футбол, почала завойовувати високі місця відразу ж з гольфу. Потім і міні-футбол, і волейбол, і навіть боулінг показав, що "Zotti" - компанія з великим спортивним майбутнім, і поки це головний приємний сюрприз турніру. А також віце-чемпіон Осіннього кубку.

Другий рік поспіль "Adidas", "Freshline" і КП "Харківські теплові мережі" провели на рівні кожен з етапів і підтвердили золоте правило спорту - "стабільність - ознака майстерності". Гідні виступу майже на кожному з етапів і дозволили команді німецького бренду поповнити свою скарбничку третим місцем підсумкового заліку змагань.

І звичайно ж, КП "Харківводоканал" продовжуює свою переможну ходу в "Битві корпорацій". Після перемоги в першому сезоні, комунальники обзавелися і Осіннім кубком. Однак є відчуття, що Весняний кубок так легко хлопцям не дістанеться. Занадто гарні конкуренти.

З дебютантів хотілося б похвалити і колективи "Атланта", "Novo Abrasive", "ХКБМ", "Владар" і "Галерею мобільного зв'язку". Дружні, спортивні та емоційні хлопці стали великою прикрасою турніру.

Не можна не відзначити прекрасну організацію команд "UnıcredıtBank", оптимізм "Укрспецкомплект", спортивний настрій 9.8G, зібраність "Альфа-банку" і волю до перемоги хлопців з команд "Geonorma" і "Теллур".

Всі і кожен за цей короткий проміжок в 4 місяці стали для "Битви корпорацій" не тільки учасниками, а й справжніми друзями і колегами, які не уявляють своє життя без спорту!

До зустрічі на Весняному кубку!

 

Нагадаємо, що «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. Змагання проходять на протязі 10 місяців (з вересня по червень). У минулому році переможцем етапу "Боулінг " в турнірі "Битва корпорацій" стала команда «Альфа-Банк». 2-й сезон турніру складається з десяти етапів, а саме: міні-гольф, міні-футбол, волейбол, настільний теніс, боулінг, бадмінтон, більярд (чоловіки) + дартс (дівчата), стрітбол, легкоатлетичне багатоборство і пейнтбол.




Новини в тему

19 березня 2024
Триває відбірковий етап Харківської спортивної шкільної ліги з боулінгу
05 березня 2024
Стартувала Харківська спортивна шкільна ліга з боулінгу
01 березня 2024
Школярі Харкова позмагаються за титул найсильніших гравців у боулінг
27 грудня 2023
Визначені переможці Харківської шкільної ліги з боулінгу
20 грудня 2023
Визначені фіналісти Харківської спортивної шкільної ліги з боулінгу
14 грудня 2023
У місті тривають Харківські спортивні шкільні ліги
11 грудня 2023
"Перуджа" Плотницького вдруге поспіль виграла клубний чемпіонат світу з волейболу
07 грудня 2023
Стартували Харківські спортивні шкільні ліги
04 грудня 2023
Харківські спортивні шкільні ліги повертаються
17 листопада 2023
Плотницького вдруге поспіль визнали MVP матчу італійської Суперліги з волейболу
Інформаційні платформи