15 грудня відбудеться презентація нового соціального бігового клубу «Fortis Run Club».

12 грудня 2018 15:05
15 грудня у медично-оздоровчому центрі «Fortis» відбудеться презентація першого соціального бігового клубу з медичним супроводом «Fortis Run Club».
Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до групи в біговому клубі «Fortis Run Club» і пробігти свої перші кілометри разом з нами! Професійні тренери зроблять твою підготовку безпечної і цікавою, а заняття в групі додадуть додаткову мотивацію та необмежений заряд бігових емоцій. Абсолютно новий простір для бігу, який включає в себе як традиційне заняття бігом, так і новий вид біговій активності трейлранінг (біг по пересіченій місцевості).
Підготовка в групі, індивідуальні тренування, підготовка до стартів/забігів як на території України, так і за кордоном і багато інших можливостей для досягнення ваших бігових цілей.
 «Fortis Run Club» пропонує унікальний комплексний підхід:
- ефективні методики тренувань;
- професійні тренери різних напрямків;
- консультації лікарів;
- ЕКГ;
- лабораторні аналізи;
- діагностичні заняття для оцінки функціонального стану опорно-рухового апарату;
- кінезіотейпування;
- масажі;
- пресотерапія;
- фізіотерапія.
Щонеділі, учасники всіх груп і бігових напрямків збиратимуться для спільного недільного кросу «Fortis Run Club». Різні дистанції: 6км, 10км, 12км, 15км, 20км, 25км, 30км. Темпи також різні: 6:30 / км, 6:00 / км, 5:30 / км, 5:00 / км, 4:30 / км, 4:00 / км.
Старший тренер: Олійник Андрій - КМС України з легкої атлетики, пробіг 8 марафонів, переможець 2-х міжнародних марафонів.
 
Презентація проекту + пробне тренування: 15 грудня 2018 року
Початок о 10:00
МОЦ «Fortis», пр. Незалежності, 10, 2 поверх

Теги:


Інформаційні платформи